Technologie stravovacího provozu
Předmět plnění:
- dodávka technologie a vybavení do nově rekonstruovaných prostor 1.NP a 2.NP stravovacího provozu dle specifikace
- část 1 Varna:
- objem min.: 100 litrů – dle DIN 18857
- kapacita GN: GN 2/1
- rozměr dna max.: 713 x 580 mm atd.
- část 2 Myčky:
- granulový mycí stroj provozního nádobí, kapacita min. 8x GN1/1 hloubky 200mm na 1 mycí cyklus atd.
- část 3 Chladící technika:
- sestava dvou průchozích chladících boxů bez podlahy, vnitřní rozměry 2830x1630mm, výška 2215mm a 2830x1630mm atd.
Hodnoticí kritéria:
- nejnižší nabídková cena
Lokalita:
- okres Pardubice
Termín:
- dodávka do 14 dnů od nabytí účinnosti smlouvy