Hromadné stravování zaměstnanců
Předmět plnění:
- zajištění hromadného stravování zaměstnanců s podmínkou výpůjčky prostor
- denně bude zabezpečována příprava a výdej cca 100 porcí obědů
- vzhledem k provozním podmínkám zadavatele bude zabezpečena také příprava nabízených jídel formou chlazených jídel, které budou baleny v souladu s hygienickými předpisy
- denně 1 druh polévky, 4 a více druhů hlavních jídel (počet jídel nabídne dodavatel, musí být však dodržen minimální počet 4 druhy hlavních jídel) přičemž jedno z těchto jídel bude jídlo s nižšími nutričními hodnotami (například zeleninový salát, těstovinový salát, ryba, sýr, vejce či maso v kombinaci s čerstvou zeleninou nebo jinou vhodnou přílohou a podobně)
- atd.
Hodnoticí kritéria:
- nabídková cena - 40%
- kvalita návrhu jídelního lístku - 60%
Lokalita:
- okres Ostrava-město
Termín:
- na 12 měsíců