Stravování pro klienty
Předmět plnění:
- zajištění celoročního stravování pro klienty zadavatele
- jedná se o výrobu a dodávku teplé stravy, a to teplého obědu (každý den pondělí - neděle)
- předpokládaný počet obědů je cca 100 ks v pracovní dny a 40 ks ve dnech pracovního klidu
- obědem se rozumí 2 chody, tj. polévka a hlavní jídlo vč. přílohy
- skladba jedné porce je stanovena následovně: polévka min. 0,33 l a hlavního jídla (masa min. 100 g v syrovém stavu, příloh min. 200 g, omáček min. 150 g, šťávy k masu min. 120 g), popř. ovoce
- jídlo bude dodáváno v termonádobách dodavatele do sídla zadavatele
Hodnoticí kritéria:
- nejnižší nabídková cena
Lokalita:
- okres Karviná
Termín:
- od 1. 11. 2020 do 30. 10. 2022