Provozovatel stravovacího zařízení
Předmět plnění:
- pronájem stravovacího zařízení se zázemím k zajišťování stravování pro zaměstnance poptávajícího, příp. třetích osob
- dodavatel/nájemce se zavazuje, že při zajišťování stravování zaměstnanců bude dodržovat denní nabídku takto:
- 1 polévka
- 3 hlavní jídla s přílohou, z toho min. dvě s masem
- zeleninový nebo ovocný salát (350 g)
- salát nebo kompot (100 g)
- teplé a studené uzeniny
- atd.
Hodnoticí kritéria:
- cena jednoho oběda (polévka, hlavní jídlo, nápoj) 50%
- cena polévky 10%
- cena pouze hlavního jídla 15%
- cena zeleninového nebo ovocného salátu (350 g) 15%
- cena salátu / kompotu (100 g) 10%
Lokalita:
- Praha
Termín:
- na dobu neurčitou