Stravování pro klienty
Předmět plnění:
- zajištění celoročního stravování pro klienty zadavatele
- jedná se o výrobu a dodávku teplé stravy, a to teplého obědu (každý den pondělí - neděle)
- předpokládaný počet obědů je max. 100 ks v pracovní dny a 40 ks ve dnech pracovního klidu
- počet jídel se bude měnit dle aktuální situace – viz obchodní podmínky
- obědem se rozumí 2 chody, tj. polévka a hlavní jídlo vč. přílohy
- skladba jedné porce je stanovena následovně: polévka min. 0,33l a hlavního jídla (masa min. 100 g v syrovém stavu, příloh min. 200 g, omáček min. 150 g, šťávy k masu min. 120 g, 1 ks ovoce)
Hodnoticí kritéria:
- nejnižší nabídková cena
Lokalita:
- okres Karviná
Termín:
- na dobu neurčitou